Szobák

Standard szobák

Modern, tágas szobáink az első emeleten találhatóak. Dupla vagy különálló ágyat választhatnak minimum 3 éjszaka eltöltése esetén. Luxus tollpárnákon pihenhetnek, vagy kérésre allergiamentes párnát is biztosítunk. A szobákban légkondicionálásra illetve télen fűtésre lehetőség van. A szobákban szúnyogháló, redőny, televízió, wifi elérhetőség, vízforraló és minihűtő szolgálja a nálunk nyaralók kényelmét. Amennyiben nagyobb ételt, dinnyét kívánnak fogyasztani a közös konyhában található hűtőt használhatják.

Főzés a vendégek részére szolgáló közös, teljesen felszerelt konyhában lehetséges. Külön étkezőhelyiség áll a vendégek rendelkezésére, terasszal.

Néhány szobánk pótágyazható. Amennyiben családdal utazik, kérük hívjon bennünket és mi megpróbáljuk az Önöknek legmegfelelőbb szállást biztosítani.

Deluxe szobák

Pároknak ideális deluxe szobáink a második emeleten, a tetőtérben találhatóak. A szobákban széles, kényelmes dupla vagy különálló ágy található. Luxus tollpárnákon pihenhetnek, vagy kérésre allergiamentes párnát is biztosítunk. A szobában légkondicionálásra illetve télen fűtésre lehetőség van. A saját, zuhanyzós fürdőszoba a szobából nyílik. Lapos televízió, wifi, minihűtő és vízforraló szolgálja kényelmüket. A szoba franciaerkélyes szúnyoghálóval és elektromos redőnnyel van ellátva.

Főzés a vendégek részére szolgáló közös konyhában lehetséges. Külön étkezőhelyiség áll a vendégek rendelkezésére, terasszal.

Apartmanunk

Tágas, két hálószobás apartmanunk kiváló családok és négy fős társaságok fogadására. A házban két hálószoba, teljesen felszerelt konyha és két, folyosóról nyíló fürdőszoba található. A szobákban széles, kényelmes dupla ágy van. Luxus tollpárnákon pihenhetnek, vagy kérésre allergiamentes párnát is biztosítunk. A szobák ablaka szúnyoghálóval, redőnnyel van felszerelve és a parkolóra nyílik.