Környezettudatos szálláshely

Photo by Noah Buscher on Unsplash

Környezetvédelmi és etikai elveink

Köszönjük, hogy ellátogatott erre a lapra is. Mi, az Andi-házban fontosnak tartjuk a környezetvédelmet és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy hozzájáruljunk annak fenntartásához.

Számos módon próbálunk környezettudatosan élni:

– Napelemes rendszerrel próbáljuk kiváltani az energiafelhasználás jó részét

– Napkollektorral segítünk rá a melegvíz használatra

– Szelektív szeméttárolót helyeztünk el a vendégház mellett. Kérnénk Önöket is, hogy tudatosan válogassák szét a szemetüket és helyezzék el az arra kijelölt tárolókba.

– Nem használunk műanyag evőeszközöket és tányérokat. Kérnénk, hogy mossák el maguk után az edényeket.

– Vendégeinknek a szappant újratölthető flakonokban helyezzük el a fürdőszobákban egyszer használatos szappankák helyett. A szappantartót és azok tetetjét is lefertőtlenítjük minden egyes vendég után. A tisztaságról híresek vagyunk.

– Ágyneműt és törölközőt csak az egy héten túli tartózkodás esetén cserélünk. A kevesebb mosás, kevesebb energia- és vegyi anyag (mosószer) használattal jár.

– Megértjük, hogy a nyári hónapokban sokszor szükség van légkondicionálásra és természetesen ezt az opciót mindig kérhetik. A szobaár nem tartalmazza a légkondi árát, mivel sok vendégünk nem él ezzel a lehetőséggel, a ház többnyire kellemes hőérzetet nyújt hűtés nélkül is, így nem rónánk önökre egy felesleges terhet és védjük a környezetet is.

Tegye le az autót és biciklizzen Hajdúszoboszlón!

A kerékpárokat előzetes igénybejelentés alapján kölcsönözhetik.

Photo by Jordan Brierley on Unsplash

Környezetvédelmi ötleteiket szívesen fogadjuk, nyitottak vagyunk minden újításra!

Etikai elveink

Mi mindenkit szeretettel várunk és reméljük, hogy a nálunk töltött napokat a legszebb emlékeikként fogják emlegetni. Elutasítunk mindenféle diszkriminációt és ezt a viselkedést elvárjuk vendégeinktől is.

Amennyiben sértegeti, vagy bántalmazza a nálunk megszálló vendégeket vagy szállásadóit, azonnal távoznia kell a szálláshelyről.

Nálunk mindenki otthon érezheti magát.